Indisk Takeaway, Indian Takeaway, København

Take Away

Vores take away-kort rummer færre retter end restaurantens menukort. Årsagen er, at vi gerne vil sikre den gode madoplevelse – vi synes, at nogle retter skal serveres med det samme for at smagsoplevelsen er perfekt. Der er en lille prisforskel på take away og priserne i restauranter, som gør det billigere selv at hente, anrette og servere maden.

 

Virksomheder og organisationer kan opnå en firmaaftale, hvor vi sammen fastsætter en forventet volumen med en tilhørende rabatsats. Bestillinger kan foretages samlet eller af virksomhedens medarbejdere til virksomhedens adresse. Til aftalen kan desuden knyttes en rabat, når medarbejderne bestiller til egen adresse.

Selskaber

Kom mange. Restaurant The South Indian på Vesterbrogade har plads til 80 gæster ad gangen og kan i god tid reserveres til selskaber, som nyder godt af beliggenheden tæt ved Københavns Hovedbanegård i byens centrum. Restauranten kan deles op i to, og selskaber kan afholdes adskilt fra de øvrige gæster.

Events og catering

The South Indian kan komme til dig og dine gæster, hvis I ikke kommer til os. Vi kokkererer til events, bryllup, fødselsdag eller den indiske temafest. Hør om mulighederne, kontakt restauranterne på 81 91 91 81 eller send en mail til eat@southindian.dk