Ring og bestil: 81 91 91 81

Hent maden i restauranten og få et smil med.

 

Introduktionsrabat:

-10% rabat på al mad og drikkevarer , resten af året 2016!  

Prisen fratrækkes ved bestilling.

 

S T R E E T F O O D

D O S A  –  sprød madpandekage bagt på en flydende dej slået sammen af mel fra ris og linser. Vi kan ikke lave de store dosa som take away, men vi tilbyder Uttappam, også kaldet mini-dosa, bagt på samme dej. Mindre, lidt tykkere og med den karakteristiske smag af dosa.

1. UTTAPPAM, mini-dosa – 49 kr.
2. ONION UTTAPPAM, mini-dosa med løg – 49 kr.
3. TOMATTO UTTAPPAM, mini-dosa med tomat – 49 kr.
4. EGG UTTAPPAM, mini-dosa med æg – 49 kr.
5. CHICKEN UTTAPPAM, mini-dosa med kylling – 59 kr.
6. LAMB UTTAPPAM, mini-dosa med lam  – 59 kr.

6 5 ’ E R E   &   A N D E T   G O D T

65’erne er populære, nyere retter, men man er ikke helt enige om oprindelsen. Nogle siger, retterne rummer 65 forskellige krydderier. Andre fortæller, at krydderisammensætningen blev udviklet i 1965 på det berømte Buhari Hotels restaurant i Chennai af gourmetkokken A. M. Buhari. Og så er der dem, der mener, at retten blev udviklet til den indiske hær i 1965, eller at navnet skyldes, at kyllingen i chicken 65 deles i præcis 65 dele. 65’erne hører til de mest populære, sydindiske retter og smager bl.a. af ingefær, hvidløg, røde chili og carryblade.

7.VEG SAMOSA – To samosa’er med velsmagende fyld af krydrede kartofler og løg. 39 kr
8.CHICKEN SAMOSA – To samosa’er med velsmagende fyld af Kylling og løg. 39 kr
9.PAPADUM – To Stegte Papadam, sydindisk stil. 29 kr
10.VADAI – To stegte ”donuts” af linsemel serveret med sambar. 47 kr
11.ONION PAKKODA – Lavet af sprøde gyldne løg, med udvalgte krydderier.  39 kr
12.CAULIFLOWER 65– Frisk blomkål dyppet i flydende dej,stegt med 65-krydderier. 51 kr.
13.CHICKEN 65– Dybstegt kylling med 65-krydderier.  54 kr
14.SHRIMP 65– Kæmperejer nænsomt dyppet i flydende dej, stegt med 65-krydderier. 62 kr.
15.PANEER 65 – Sprød og krydret forret med den indiske friskost ’paneer’ stegt i olie. 62 kr.

H O V E D R E T T E R

K O T H U   P A R O T T A

Kothu parotta stammer fra det sydindiske gadekøkken. De laves på glohede jernplader, hvor der først bages et lille tykt, lækkert brød. Ved siden af sættes den første ingrediens over, så hakkes og blandes delene sammen, mens den næste ingrediens tilberedes. Til sidst foretages endnu en gang blanden og hakken med hurtige bevægelser. En lækker og karakteristisk sydindisk gadekøkken-ret.

Vælg mellem:

16.VEGETAR / CHILI / ÆG / KYLLING / LAM    Alle varianter – 117 kr.

V E G G I E   &   V E G A N  –  alle retter serveres med ris

17.CHETTINAD MIXED VEG CURRY, curry med et medley af indiske grøntsager – 109 kr.
18. KATHIRIKKAI KARA KULAMBU, krydret auberginecurry – 117 kr.
19. VENDAKKA MASALA, babyokra sauteret med spidskommen, løg, tomater, hvidløg, ingefær – 117 kr.

K Y L L I N G   &   L A M  –  alle retter serveres med ris

20. CHETTINAD CHICKEN MASALA, krydderkylling. med sauce – 109 kr.
21. GARLIC CHICKEN, kylling med hakkede hvidløg, purløg, persille og koriander – 119 kr.
22.CHETTINAD CHICKEN PEPPER FRY (DRY), stegt, krydret kylling med pebber – 119 kr.
23.CHICKEN BIRYANI, ris, kylling og krydderier, en traditionel ret med kogt æg og korma – 119 kr.

24. KARAIKUDI LAMB MASALA, lam med krydderiblanding fra Madurai – 119 kr.
25. VARUTHA CURRY AND MASALA, lammekød stegt med løg og krydderier – 139 kr.
26. LAMB SUKKA VARUVAL FRY, stegt lammekød med Chettinad-krydderier – 139 kr.
27. LAMB BIRYANI, ris, lam og krydderier, en traditionel ret med kogt æg og korma – 119 kr.

S K A L D Y R

28. CHETTINAD SPECIAL PRAWN MASALA, pillede rejer kogt i Chettinad-sauce. Serveres med ris. – 127 kr.
29. PRAWN BIRYANI, ris, rejer og krydderier. Serveres med kogt æg og korma – 129 kr.

T I L B E H Ø R

B R Ø D  –  prisen er per styk

30. CHAPATHI, sydindisk hvedebrød – 19 kr.
31. PAROTTA, sydindisk fladbrød, samme type brød som anvendes i retten Kothu Parotta – 29 kr.
32. RAITA /RIS – 19kr.

D E S S E R T E R

33.KULFI –Indisk is. 39 kr.

34.GULAB JAMUN –Små lækre dejbolde med safran og khoya bagt i varm sirup. 45 kr.

D R I K K E  M E N U E R

I N D I S K   V I N

KUN INDISKE VINE – The South Indian’s vine hentes hjem fra den unge vingård Four Seasons Wineyard, som siden 2006 har dyrket vin på skråningerne i bjergkæden The Western Ghats i delstaten Maharashtra. Indisk vin har igennem de seneste år gennemgået en rivende udvikling og har ved hjælp fra kyndige franske vinproducenter formået, at producere vine, der tilbyder en ny og forfriskende smagsoplevelse.

33.HVIDVIN ZINZI – Flaske: 197 kr. Frisk og frugtig med subtile antydninger af tropiske frugter.
34.RITU CHENIN BLANC 2015 Hvidvin – Flaske: 227 kr. Lys og klar vin med aroma af lime, søde æbler og guava.
35.RØDVIN ZINZI –  Flaske: 198 kr. Rig på aroma af frisk knust rød drue med et hint af krydderier.
36.RITU MERLOT 2014 Rødvin – Flaske: 249 kr. Skøn aroma af modne sorte frugter, især blommer.
37.RITU ROSÉ 2014 Rosévin – Flaske: 190 kr. Halvtør frugtig vin kombineret med aroma af knuste jordbær og en antydning af søde krydderier. Drue: Zinfandel og Shiraz

I N D I S K   ØL

40. KINGFISHER ØL 33 cl – 39 kr.
41. KINGFISHER LARGE ØL 66 cl – 79 kr.
42. COBRA ØL 33 cl – 39 kr.
43. COBRA LARGE ØL 66 cl – 79 kr.

K O L D E   D R I K K E

44.CHETTINAD SPICY KERNEMÆLK – 39 kr.

45.MANGO LASSI– 39 kr.

46.DANSKVAND /SODAVAND 33cl – 29 kr.

Bestilling: telefon 81 91 91 81.

Tilberedningstid: Afhængig af travlhed og ret. Hør venligst ved bestilling.

Afhentning: Maden afhentes i restaurant  Solrød Strand .

Levering: Kan aftales ved store ordrer – flere end 10 personer.

Betaling: Kontant eller med kort ved afhentning. Ved meget store ordrer kan vi bede om hel eller delvis betaling forud.

Alle priser inklusiv moms.