Ring og bestil: 81 91 91 81

Hent maden i restauranten og få et smil med.

Introduktionsrabat:

– 10 procent på al take away.

Prisen fratrækkes ved bestilling.

S T R E E T F O O D

K O T H U   P A R O T T A  –  en klassisk ret i det stegende varme sydindiske gadekøkken. Laves på glohede jernplader. Først bages et lille tykt, lækkert brød. Ved siden af sættes den første ingrediens over, så hakkes og blandes delene sammen, mens den næste ingrediens tilberedes. Til sidst foretages endnu en gang blanden og hakken med hurtige bevægelser. En meget lækker og særlig sydindisk gadekøkken-ret.

1.  VÆLG MELLEM – VEGETAR, CHILI, ÆG, KYLLING ELLER LAM  – 127 kr.

D O S A  –  sprød madpandekage bagt på en flydende dej slået sammen af mel fra ris og linser. Vi kan ikke lave de store dosa som take away, men vi tilbyder Uttappam, også kaldet mini-dosa, bagt på samme dej. Mindre, lidt tykkere og med den karakteristiske smag af dosa.

2. UTTAPPAM, mini-dosa – 69 kr.
3. ONION UTTAPPAM, mini-dosa med løg – 69 kr.
4. TOMATTO UTTAPPAM, mini-dosa med tomat – 69 kr.
5. EGG UTTAPPAM, mini-dosa med æg – 64 kr.
6.. CHICKEN UTTAPPAM, mini-dosa med kylling – 79 kr.
7. LAMB UTTAPPAM, mini-dosa med lam  – 79 kr.

S U P P E R

8. SAMBAR, traditionel smagfuld suppe kogt på linser –69 kr.
9. RASAM, tomat, tamarind, hvidløg, koriander og sort peber – 63 kr.
10. CHETTINAD AARTU NENJELUMBU/KAAL SOUP, lammebryst, ingefær, løg, chili og sort peber – 64 kr.
11. CHETTINAD KAZHI RASAM, kyllingesuppe med ingefær, løg, chili og sort peber – 68 kr.

6 5 ’ E R E   &   A N D E T   G O D T

65’erne er populære, nyere retter, men man er ikke helt enige om oprindelsen. Nogle siger, retterne rummer 65 forskellige krydderier. Andre fortæller, at krydderisammensætningen blev udviklet i 1965 på det berømte Buhari Hotels restaurant i Chennai af gourmetkokken A. M. Buhari. Og så er der dem, der mener, at retten blev udviklet til den indiske hær i 1965, eller at navnet skyldes, at kyllingen i chicken 65 deles i præcis 65 dele. 65’erne hører til de mest populære, sydindiske retter og smager bl.a. af ingefær, hvidløg, røde chili og carryblade.

12. CHICKEN LOLLIPOP, stegte, krydrede kyllingevinger serveret på pinde. – 72 kr.
13. CHICKEN 65, dybstegt kylling med 65-krydderier – 64 kr.
14. FISH 65, sæsonens fisk stegt med 65-krydderier. – 72 kr.
15. SHRIMP 65, kæmperejer dyppet i flydende dej, stegt med 65-krydderier – 72 kr.
16. CAULIFLOWER 65, frisk blomkål dyppet i flydende dej, stegt med 65-krydderier – 72 kr.
17. PANEER 65, sprød og krydret forret med den indiske friskost ’paneer’ stegt i olie – 72 kr.

H O V E D R E T T E R

V E G G I E   &   V E G A N  –  alle retter serveres med ris

18. CHETTINAD SPECIAL VEG KURUMA, curry med et medley af indiske grøntsager – 129 kr.
19. KATHIRIKKAI KARA KULAMBU, krydret auberginecurry – 137 kr.
20. VENDAKKA MASALA, babyokra sauteret med spidskommen, løg, tomater, hvidløg, ingefær, mango – 137 kr.

K Y L L I N G   &   L A M  –  alle retter serveres med ris

21. CHETTINAD CHICKEN MASALA, krydderkylling. med sauce – 129 kr.
22. GARLIC CHICKEN, kylling med hakkede hvidløg, purløg, persille og koriander – 139 kr.
23. VARUTHA CURRY AND MASALA, lammekød stegt med løg og krydderier – 139 kr.
24. KARAIKUDI LAMB MASALA, lam med krydderiblanding fra Madurai – 129 kr.
25. LAMB SUKKA VARUVAL FRY, stegt lammekød med Chettinad-krydderier – 139 kr.
26. CHETTINAD SPECIAL LAMB PEPPER FRY (DRY), stegt, krydret lam med pebber – 139 kr.
27. CHICKEN BIRYANI, ris, kylling og krydderier, en traditionel ret med kogt æg og korma – 139 kr.
28. LAMB BIRYANI, ris, lam og krydderier, en traditionel ret med kogt æg og korma – 139 kr.

F I S K   &   S K A L D Y R

29. CHETTINAD SPECIAL FISH, Chettinad-krydret, serveres med ris.  med sauce – 137 kr.
30. ACHETTINAD SPECIAL PRAWN MASALA, pillede rejer kogt i Chettinad-sauce. Serveres med ris. – 147 kr.
31. PRAWN BIRYANI, ris, rejer og krydderier. Serveres med kogt æg og korma – 137 kr.

T I L B E H Ø R

B R Ø D  –  prisen er per styk

32. CHAPATHI, sydindisk hvedebrød – 19 kr.
33. PAROTTA, sydindisk fladbrød, samme type brød som anvendes i retten Kothu Parotta – 29 kr.
34. CEYLON PAROTTA, bagt efter srilankansk tradition som giver en karakteristisk smag – 54 kr.
35. CYLON EGG PAROTTA, srilankansk parotta med et udslået æg – 69 kr.
36. CYLON EGG CHICKEN PAROTTA, srilankansk parotta med kylling, et udslået æg og krydderier – 73 kr.
37. CYLON EGG LAMB PAROTTA, srilankansk parotta med lammekød, et udslået æg og krydderier – 79 kr.

T H E   S O U T H   I N D I A N ’ S   S P E C I A L

38. VADAI, to donuts af linsemel serveret i en skål med sambar – 39 kr.
39. IDLY, tre store idly, serveres med sambar – 49 kr.
40. POORI, lette fladbrød lavet af hvedemel – 49 kr.

D R I K K E V A R E R

I N D I S K   V I N

The South Indian’s vine hentes hjem fra den unge vingård Four Seasons Wineyard på skråningerne i bjergkæden The Western Ghats i delstaten Maharashtra. Gården er anlagt med fransk hjælp i 2006 og har allerede markeret sig som et af Indiens bedste vinhuse.

41. RITU CHENIN BLANC, skøn all round hvidvin – Flaske: 190 kr.
42. FOUR SEASONS VIOGNIER 2011, gylden hvidvin, intens og blomstrende aroma – Flaske: 210 kr.
43. RITU BARRIQE RESERVE SHIRAZ 2011, rødvin. Lagret ni måneder på nye, franske egefade – Flaske: 360 kr.

K O L D E   D R I K K E

44. MANGO LASSI – 39 kr.
45. SODAVAND – 29 kr.

I N D I S K   Ø L 

46. KINGFISHER ØL 33 cl – 39 kr.
47. KINGFISHER LARGE ØL 66 cl – 79 kr.
48. COBRA ZERO ØL 33 cl – 39 kr.

49. COBRA ØL 33 cl – 39 kr.
50. COBRA LARGE ØL 66 cl – 79 kr.
51. COBRA EXTRA PREMIUM ØL 75 cl – 119 kr.

Bestilling: telefon 81 91 91 81.

Tilberedningstid: Afhængig af travlhed og ret. Hør venligst ved bestilling.

Afhentning: Maden afhentes i restaurant Frederiksberg,Vesterbro eller Solrød Strand .

Levering: Kan aftales ved store ordrer – flere end 10 personer.

Betaling: Kontant eller med kort ved afhentning. Ved meget store ordrer kan vi bede om hel eller delvis betaling forud.

Alle priser inklusiv moms.